Wednesday wishes #6

Goodiebox March 2015

 photo 5AF3F329-94AA-4B7D-83B4-1F33C07A773C_zpsgdwpnmhx.jpg photo A94F2DBC-CBFB-4750-A700-5F489ACC46FD_zpsyutjbjdy.jpg

Som I måske har set på Instagram i går (@missbjerregaard) modtog jeg denne måneds lækre goodiebox. Jeg glæder mig altid til, at modtage denne boks og ser frem til hvilke produkter der nu skal testes ;)

Denne gang var boksens tema: Daily darlings!

Boksen har derfor fokus på, at forsøde dagligdagen lidt – for vi skal jo huske på, at der er mange flere hverdage/arbejdsdage end der er weekend og ferie. Så derfor skal vi selvfølgelig også huske, at sætte pris på dagligdagen og forsøge, at få mest muligt ud af dem :) Selvom man da stadigvæk holder meget af weekender og ferier!

Denne måneds goodiebox indeholder:

– Glominerals Jewl Eye Pencil. En lækker øjenskygge i den flotteste metalliske brune farve. Jeg er vild med de mere varme naturlige farver, så derfor falder denne øjenskygge godt ind i samlingen.
– The Body Shop Fuji Green Tea Body Butter. Jeg elsker body butter fra The Body Shop! Så begejstringen ville ingen ende tage, da jeg åbnede boksen og fandt denne skønhed. Desuden er denne variant ikke landet i butikkerne endnu, så det var super fedt at kunne teste produktet inden det kommer på markedet. Denne body butter indeholder masser af antioxidanter, hvilket er med til at blødgøre og friske huden op.
– Human + kind: Hand + Elbow + Foot Cream. Udover at emballagen er fantastisk, både i design/farve og at den passer lige til tasken, glæder jeg mig meget til at teste produktet. Et All in one produkt, går man aldrig fejl med, og hvor er det da lækkert, at den kan bruges til både hænder, albuer og fødder – Praktisk! Desuden indeholder cremen alverdens lækkerier som avocado olie, kokossmør og aloe vera. Win!
– Appeal4 For Goodiebox Neglelak. Jeg elsker neglelak, og jeg går stort set altid med neglelak. Jeg synes altså det giver lidt ekstra liv i hverdagen. Denne neglelak er kreeret i limited edition, hvor Appeal4 og Goodiebox har lavet farverne sammen.
– Nivea Creme Smooth Shower Cream. Jeg har sagt det før, og siger det gerne igen: det er altså nemt, at man kan smøre sig ind når man står i badet og derefter har silkeblød hud. Det er jeg stor fan af, så derfor skal denne Shower Cream også testes :)
– Barú Dreamy Chocolate Hippo. Behøver jeg overhovedet sige mere? Med sådan et pænt navn, var der store forventninger til smagen (og ja, jeg elsker chokolade – hvem gør ikke det?). Og jeg må sige, at den lille chokolade flodhest levede helt op til alle forventningerne. En lækker bid belgisk chokolade med nødde praliné. Mums! Det eneste minus var, at der kun var én ;)
– Teapigs Liquorice & Peppermint. En lækker urtete, hvor lakridsroden har en detox effekt og mint virker opfriskende. Det lyder som en god kombination, og jeg ser frem til en kop god te i weekenden.

Alt i alt en god forkælelse til hverdagen. Det produkt jeg synes bedst om, må helt sikkert være den nye Body Butter fra The Body Shop, efterfulgt af Human + Kind hånd/fod cremen. Nå ja, og selvfølgelig det lækre stykke chokolade. Men jeg må sige, at jeg ser frem til at prøve alle produkterne, og den nye Eye Pencil fra Glominerals, kommer da helt sikkert med i tasken :)

Har I modtaget jeres Goodiebox? Ellers kan I tilmelde jer her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday wishes #6