Outfit of the day #70

Wednesday wishes #24

onsdagsoenske24

I dag har den stået på arbejde, efterfulgt af et besøg af en veninde. Sikke en skøn onsdag! Nu hvor det jo er onsdag, er det også blevet tid til et onsdagsønske. Nemlig denne flotte taske fra Núnoo. Hold nu op, hvor er den flot i denne blå farve, og så er jeg jo altså bare glad for at det er i ruskind. Det kunne jo være en fantastisk taske til arbejde! Den er helt sikkert tilføjet til ønskesedlen :)

Hvad synes I om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #70