Outfit of the day #69

New in #68

img_7657

img_7610
Da Daniel og jeg var i USA sidste år i sommerferien, fik jeg øje på den flotteste ring fra Pandora. Af uransagelige årsager købte jeg den ikke, og jeg har altså tænkte på den ring lige siden. Perfekt statement ring, som virkelig kan pifte et outfit op :) Jeg har endda kigget efter denne ring flere gange, når jeg har set en Pandora butik, faktisk også både i Budapest og Rom her i år, men uden held.

Men da jeg så var inde og søge lidt rundt på Trendsales, prøvede jeg da lige at søge på Pandora. Og så poppede denne flotte ring op. Yes! Jeg var så heldig, at få den i gave af Daniel og jeg er så glad for den. Sommerens outfits skal nok blive piftet op med skønne accessories.

Hvad synes I om den?

Forresten så har jeg ryddet yderligere ud i garderoben, og jeg har opdateret min Trendsales profil. Kig endelig forbi HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #69