Outfit of the day #65

Hvisk sale

billede-19-03-2017-kl-20-08

Guld øreringe // Guld ring // Hoops // Roseguld halskæde
Sølv vedhæng // Sølv ring // Armbånd // Armbånd

På sådan en søndag med regn og blæst, er online shopping altså en fantastisk ting ;) Så kan man nemlig sidde indenfor pakket ind i tæppet med en kop varm kakao, imens man shopper. What’s not to like? ;)

Lige nu kører Hvisk mid season sale, og der er altså nogle ret gode tilbud må jeg sige. Ovenfor er nogle af de smykker, som godt måtte finde vej hjem til mig. Jeg har allerede Honeycomb halskæden i guld, og den er jeg så glad for. Den giver nemlig lige et lille pift til outfittet. Jeg kunne dog godt tænke mig, at få fingrene i blossom vedhænget, da blomstermønstret jo passer så fint her til foråret. Og samtidig kan det kombineres med andre fine vedhæng i en halskæde.

Har I været inde og tjekke udsalget ud?

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #65