4. Sunday of Advent // Giveaway

Nelly sale

nellysale
1. Vila blazer // 2. NLY stiletter // 3. Vila kjole // 4. Club L blonde sæt
5. NLY støvler // 6. Samsøe Samsøe skjorte // 7. Samsøe Samsøe kjole

Så har Nelly åbnet op for juleudsalget og der er gode penge at spare! Der er nemlig helt op til 70 % rabat på en masse lækre varer. Både efterårs- og sommervarer. Desuden er der fyldt op med blonder og palietter, så hvis du mangler nytårskjolen, vil det måske være en mulighed? Jeg har selv lige klikket det fine blonde sæt hjem, og jeg håber det kan være nytårssættet i år :)

Alle delene ovenfor (lige med undtagelse af mit nytårssæt) ville være gode bud på klassisk tøj til arbejdet! Jeg må vist lige overveje, om noget af det skal klikkes hjem til basis garderoben. Jeg har især kig på Vila kjolen og de lange støvler. Perfekt vinter kombination! Hvad synes I?

Daniel har desuden trukket den sidste vinder i dette års adventskalender, om et lækkert sæt fra Yves Rocher. Stort tillykke til Lynne Mai Dalgaard! Jeg sender dig en mail med det samme. Tusind tak til alle jer, som har deltaget i konkurrencen :)

Nu står den på et afsnit Prison Break og så på hovedet i seng. Der er nemlig lige en enkelt arbejdsdag igen, inden den står på et par dages juleferie.

Indlægget indeholder affiliate links.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. Sunday of Advent // Giveaway