Outfit of the day #60

3 years

867a6f5e-4090-4447-9ec8-8ade13df5cab_zpslovzt96z

Som tiden dog går! I januar for tre år siden valgte jeg at starte bloggen op, og ja nu er det altså tre år siden :) Tre år! Det er godt nok gået hurtigt, og hvor har det været fantastisk. Derfor vil jeg også gerne benytte lejligheden til, at sige tusind tak fordi I læser med her på bloggen, det er skønt med alle jeres kommentarer til mine indlæg. Jeg håber I har lyst til at følge med videre og i hvert fald tage endnu et år eller gerne flere ;) Jeg har i hvert fald mod på at fortsætte!

Derudover kunne jeg godt tænke mig, at høre jer om I har nogle ønsker til fremtidige indlæg? Det kunne være flere outfit billeder, bolig inspiration, opskrifter, personlige indlæg – ja egentlig hvad som helst? I må meget gerne smide en kommentar i feltet nedenfor, og så vil jeg selvfølgelig tage dem med i overvejelserne for fremtidige indlæg her på bloggen.

I er også meget velkomne til at følge bloggen via facebook eller via min instagram profil, hvor jeg løbende opdaterer med billeder fra min hverdag (@missbjerregaard).

Endnu engang vil jeg gerne sige tusind tak fordi I læser med – det betyder alverden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #60