Outfit of the day #38

Two years!

DSC_4759

I går blev det endnu engang bekræftet, at tiden bare flyver af sted i en vis fart lige i tiden… Det gik nemlig op for mig, at det selvfølgelig var i januar, for to år siden, at jeg startede bloggen op. Dog gik det op for mig en uge for sent, men bedre sent end aldrig ;)

Så derfor skulle bloggens 2 års fødselsdag selvfølgelig også fejres! Jeg gik i køkkenet og fik tryllet nogle lækre vanilje cupcakes frem, og jeg skal nok dele opskriften med jer snarest!

Her til aften vil jeg blot sige tusind tak fordi I vil læse med her på bloggen. Indtil videre har det været to rigtig spændende år, og jeg har i hvert fald intentioner om at fortsætte. For jeg er kun blevet mere og mere glad for at blogge og dele min hverdag med jer. Så tusind tak, både for at følge med og for de skønne kommentarer til mine indlæg! Jeg håber I har lyst til at følge med videre og i hvert fald tage et år mere… Gerne flere ;)

I kan også følge bloggen via facebook eller via min instagram profil, hvor jeg løbende opdaterer med billeder fra min hverdag (@missbjerregaard).

Til sidst, vil jeg gerne høre jer derude, om I har nogle ønsker til fremtidige indlæg? Er der noget I godt kunne tænke jer, at læse mere om? Det kan både være flere outfit billeder, mere inspiration til boligen, ja egentlig alt? I må gerne smide en kommentar nedenfor, og så vil jeg selvfølgelig tage det med i overvejelserne for indlæggene her på bloggen.

Endnu engang tusind tak fordi I læser med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #38