My Christmas Eve

Boozt sale

kjolerudsalg
Kjole Samsøe Samsøe // Kjole Ganni // Kjole Minimum // Kjole Selected Femme
troejerudsalg
Jakke Ganni // Trøje Ganni // Top Custommade // Skjorte Hunkydory
accessoriesudsalg
Jakke Gestuz // Clutch By Malene Birger // Taske By Malene Birger // Støvler Billi Bi

Januar udsalget nærmer sig, og Boozt har faktisk allerede startet deres udsalg ligesom flere andre webshops. Derfor er en mandag på sofaen jo oplagt til lige at tjekke udsalget ud. Vejret er jo heller ikke ligefrem til meget andet end at ligge under tæppet, se en god film og måske lidt online shopping.

Jeg har fundet et par favoritter fra udsalget og måske også et bud på en nytårskjole. De to første kjoler kunne være så flotte at have på nytårsaften, samtidig med at de jo stadig kan bruges til andre festlige lejligheder. Favoritten må helt klart være blondekjolen fra Ganni, som har det flotteste fald. Den kunne jeg altså godt fejre nytårsaften i! Og så er det jo ingen hemmelighed, at jeg har en svaghed overfor Ganni, som I nok også kan fornemme ovenfor ;)

Jeg har i forvejen den fine taske fra By Malene Birger, som jeg bruger jævnligt. Tasken har en god størrelse og jeg har før haft den i brug som weekendtaske. Derfor lige et lille tip herfra, nu hvor den jo er på tilbud. I kan se resten af udsalget HER.

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Christmas Eve