Instagram snapshots

The Lush collection

1472494794

Hvisk halskæde // Hvisk ring // Hvisk øreringe

Hvis I ikke allerede er stødt på Hvisk smykkerne, så er deres webshop altså et besøg værd. Jeg har fået muligheden for at blive medlem af deres stylist team, og jeg synes altså deres smykker er ret så flotte! Jeg har selv denne Honeycomb halskæde og de tilhørende øreringe, som jeg bruger dagligt. Og nu er Hvisk altså kommet med en ny fin kollektion, nemlig Lush. Første skud på stammen var en flot lyserød version, men nu er de også lavet i denne flotte blå farve! Mon ikke den ring skal bo hos mig? :)

Hvad synes I om dem?

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.  

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram snapshots