Goodiebox July 2016

New in #56

DSC_6211 DSC_6214
Her inden turen går mod USA, måtte jeg have fat i de sidste par ting til turen. Nemlig noget af det vigtigste – et par gode sko til turen! Udover at vi skal køre en del rundt i det amerikanske, skal vi selvfølgelig også gå en masse kilometer og opleve en masse. Derfor er det jo vigtigt med gode sko! Dejligt med en god grund til at fornye skosamlingen ;) Valget faldt på et par Skechers, både til Daniel og til mig. Jeg valgte et par hvide sneakers med memory foam, og som navnet siger, så former sålen sig efter ens fod – og jeg glæder mig til at teste dem i USA og forhåbentlig undgå alt for ømme ben ;)

Udover de nye sneakers fik jeg øje på denne lyserøde bikini fra H&M, endda på udsalg! Derfor skulle der ikke meget overtalelse til at købe den, så jeg har to bikinier med til turen. Jeg er vild med den lyserøde farve og den fine kant på både top og underdel.

Nu mangler kufferten bare at blive pakket, så er vi så småt ved at være klar til at komme af sted!

DSC_6215 DSC_6217 DSC_6219 DSC_6222

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox July 2016