I wouldn't mind wearing #6

Vacation countdown

feriecollageKilde: Pinterest

Nu begynder ferien så småt at være inden for rækkevidde, og hvor er jeg dog bare klar til at gå på sommerferie! Især når vores USA eventyr er lige om hjørnet! Der er nemlig kun en uge til, at turen går til varmere himmelstrøg, nærmere betegnet Los Angeles! Derfra skal vi køre rundt og opleve en masse forskellig natur, storbyer, nationalparker og meget mere. I kan se hele ruten her. Jeg vil selvfølgelig gøre mit bedste for, at opdatere jer engang i mellem, hvis internettet tillader det ;)

Nu vil jeg se frem til, at den står på sommerferie fra på torsdag i denne uge. Faktisk allerede fra onsdag aften, hvor turen går til København et par dage. Ren afslapning og en perfekt start på ferien.

Hvad er jeres sommerferieplaner?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wouldn't mind wearing #6