Outfit of the day #40

Sunday

sundayshoppingKilde: Pinterest

Weekenden er bare fløjet af sted, selvom der ikke rigtig har været nogle planer. Det har bare været en weekend med masser af afslapning herhjemme, og et besøg hos Daniels forældre.

Det har været skønt, med en stille og rolig weekend, som her til aften sluttes af med Super Bowl! Der er købt ind til det helt store amerikanske snack bord (vi skal vel smugtræne lidt til vores USA sommerferie?) med chips, M&M’s, cola og selvfølgelig også øl, hotwings og ostesnacks til kampen. Derudover toppede vi aftenen med at få burgere til aftensmad. Så bliver det vist ikke en bedre optakt til Super Bowl kampen i nat. Så bliver den sværeste opgave bare, at holde sig vågen ;) Jeg får nok ikke set hele kampen, da der er arbejdsdag igen i morgen, men det skal have et forsøg.

Indtil kampen går i gang, står den på kaffe og så er søndagen jo oplagt til lige at få kigget et par online shops igennem. Online shopping er jo bare nemt! Så må vi se, om der bliver bestilt noget hjem.

Rigtig god søndag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #40