Christmas sweets

4. Sunday of Advent // Giveaway

86826
Glædelig 4. søndag i advent! Jeg er lige kommet hjem fra Aarhus, hvor jeg har besøgt en veninde og været til 25 års fødselsdag i går. Så nu står den på en smule afslapning og så vil jeg i gang med at rengøre huset, så vi kan få flyttet mere.
Desuden skal der lige dannes et overblik over hvad der mangler af julegaver, så jeg kan blive færdig med dem. Der er jo trods alt kun 3 dage til juleaften!
Nu hvor det er 4. søndag i advent, betyder det også, at der er en adventskonkurrence på bloggen. I har nemlig mulighed for, at vinde denne lækre Limited Edition make-up boks fra Yves Rocher. Der er mange flotte øjenskygger og rouge! Desuden er der en rejse æske med i boksen, hvor du kan flytte dine yndlings øjenskygger over i og have med dig, hvis du skal ud og rejse, til fest eller lignende.

Alt hvad du skal gøre, for at deltage i konkurrencen om et Yves Rocher Limited Edition gavesæt, er følgende:

1. Like Yves Rochers instagram profil @yvesrochernordic
2. Like bloggens facebookside her.
3. Skrive en kommentar til dette indlæg – og husk e-mail adressen, så jeg kan kontakte vinderen efterfølgende!

Vinderen af gavesættet findes i morgen, og derefter bliver gavesættet sendt direkte fra Yves Rocher.

Det er ved, at være sidste udkald for de sidste julegaver, og lige nu får du 100 kroner i rabat hos Yves Rocher, hvis du handler for mindst 500 kroner. Du skal anvende rabatkoden LASTCHANCE ved købet. Rabatkoden gælder til og med den 22. december.

Indlæg 4/4 i samarbejde med Yves Rocher. Sponsoreret.

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas sweets