A trip to Neumünster

Repost: DIY Christmas tree

Christmastree

Sidste år gav jeg mig i kast med et lille (og nemt!) DIY projekt op til jul. Nemlig disse fine juletræer. De er også fulgt med i det nye hus, hvor vi efterhånden snart har boet et år (!!), hvor er tiden bare gået hurtigt. Men tilbage til juletræerne. De står nemlig og pynter fint igen i år og skaber lidt ekstra julehygge. Så I får lige “opskriften” igen:

Alt hvad man skal bruge er kobbertråd, som kan købes i Søstrene Grene til omkring 5 kroner pr. pakke, og der bruges ca. en pakke til to juletræer som på billedet. Desuden skal du bruge en tang til at bøje tråden med og en tang til at klippen tråden over. Jeg brugte mine Kähler adventsstager og bøjede tråden deromkring. Det er noget nemmere, at bøje tråden rundt om en kegleformet figur, hvad enten det er en flamingo skabelon, en stage eller lignende, frem for at bøje det i fri hånd. Det var i hvert fald det mest praktiske for mig.

Har I også lavet julepynt til hjemmet? I må meget gerne linke til flere DIY projekter i kommentarfeltet til inspiration :)

Daniel har igen hjulpet med, at trække vinderen i den anden adventskonkurrence om et SPA sæt fra Yves Rocher. Stort tillykke til Ina Vestergaard! Jeg sender dig en mail med det samme. Se endelig med på søndag, hvor der vil være endnu en adventskonkurrence her på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A trip to Neumünster