New in #38

Âme Copenhagen wish

leopard-kjole

Photo credit: Passions for Fashion

Hej derude!

Weekenden er startet godt ud med en firma julefrokost i går i Malmø, hvor arrangementet blev holdt i arenaen og der var masser af glade mennesker! I dag stod den så på en skøn familiejulefrokost, efterfulgt af ren afslapningen på sofaen, hvilket både er tiltrængt og stadigvæk foregår ;)

Derfor ville jeg også lige tjekke nogle af de blogs, som jeg selv følger, heriblandt skønne Christina, som står bag bloggen Passions for Fashion. Og hvor blev jeg da glad! Hun løfter nemlig sløret for, at dette lækre leopard sæt, bestående af en bluse og en nederdel, kommer til salg i morgen. Jeg nåede desværre ikke få fat i Âme Copenhagen forårsversionen af dette sæt, men nu er der måske mulighed for det i morgen? Denne mørkeblå version er jo super flot! Desuden kan man sagtens bruge delene hver for sig. Jeg har selvfølgelig tilføjet det til min ønskeseddel her til jul, og hvor ville det være skønt, at finde sættet under juletræet i år! :)

Hvad synes I om det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #38