My weekend + the winner is...

Christmas wishes

juleønsker
1. Zara skjorte // 2. H&M strik // 3. Asos strik // 4. Gina Tricot trøje
5. Jane Kønig Star tag // 6. Nelly kjole // 7. H&M strik // 8. Vila kjole

Der er efterhånden blevet vist en del julegave ønsker frem i blogland, og jeg synes det er utroligt inspirerende og hyggeligt, at se hvad andre har skrevet på ønskesedlen i år. Det giver en masse gode ideer, og jeg har da også selv tilføjet en del til ønskesedlen her til jul. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele denne med jer og måske kan I få nogle ideer til jeres egen ønskeseddel? Jeg har opdelt ønskesedlen efter prisklasse (og tøj/bolig for sig), da der også har sneget sig nogle ret pebrede ting ind på listen. Men disse ønsker, vil jeg helt sikkert spare op til, da det er nogle ting jeg efterhånden har kigget på længe og som vil passe ind i min garderobe i laang tid!

Som I kan se ovenfor, ville jeg ønske der flyttede en masse lækre striktrøjer ind i min garderobe. Jeg bor stort set i striktøjer i disse kolde måneder! Jeg er især vild med striktrøjen fra H&M, hvor der er en skjorte detalje nederst, som giver den lidt ekstra.

juleønsker1
1. Ganni kjole // 2. Calvin Klein sæt // 3. Boas Copenhagen halskæde //4. Ganni skjorte
5. Carre ring // 6. Carre ring // 7. Hvisk armbånd // 8. Toga Pulla støvler
9. Meotine pels // 10. Michael kors ur // 11. Gucci pung // 12. Valentino stiletter

Mine absolutte favoritter på ønskesedlen må være den flotte Ganni kjole, som jeg ville elske at have på nytårsaften! Desuden måtte de to fine ringe fra Carre, rigtig gerne ligge under juletræet i år :)
juleønsker2

1. String pocket hylde // 2. Royal Copenhagen tallerkener (musselmalet, mega musselmalet & hvidriflet) 3. Menu Pov lysestage i hvid og grå
4. Broste krus // 5. Broste skåle // 6. By Lassen Kubus //7. By Lassen Kubus

Til boligen er der selvfølgelig Royal Copenhagen på ønskesedlen. Jeg er nemlig kommet frem til, at jeg vil blande mit sæt, frem for at have alt i samme mønster. Derfor vil jeg blande det hvid riflede, blå mega mussel og blå musselmalet på kryds og tværs. Det bliver rigtig flot! Derfor ønsker jeg mig både middagstallerkner i 27 cm, og frokosttallerkner i 19 cm, i alle tre mønstre :) Desuden er jeg vild med Broste Copenhagens krus og skåle, som vil være et godt match til det fine Royal Copenhagen stel.

I dag er det jo, en god dag at begynde med sine julegaver. Der er selvfølgelig BLACK FRIDAY, hvilket de fleste butikker og online shops er har taget til sig i år. Derfor er der mange gode rabatter at hente! Nedenfor har jeg listet et par af de lækre rabatkoder jeg er stødt på, til dette års Black Friday, men der er uden tvivl mange flere, så det er bare ind på jeres yndlings hjemmeside og se deres tilbud:
Asos har 20 % på alt, som gælder t.o.m. mandag. Brug rabatkoden: CYBER
Nelly har 20 % på alt i dag. Brug rabatkoden: BLACK20
Adax har op til 50 % rabat på udvalgte modeller i dag
Boozt holder Black Friday med op til 50 % rabat på udvalgte varianter i dag
Yves Rocher tilbyder 50 % rabat på den første valgfrie vare, som der lægges i kurven. Tilbuddet gælder t.o.m. mandag.
Selected Femme har 25 % rabat (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) i dag.
Vila har 20 % på alt i dag.
Miinto har 20 % på alt, som gælder til kl. 12 i morgen, altså d. 28. november.
Minimum har 25 % på alt  i dag.
Hunkemöller har 25 % på alt i dag og i morgen.

Happy shopping!

Indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My weekend + the winner is...