Giveaway // I love my type!

Pasta & wine

DSC_4128

DSC_4143

I går aftes stod menuen på pasta og vin, et skønt italiensk pust på en kold efterårsdag. Og et enkelt glas vin skader vel ikke engang i mellem ;)

Denne pastaret er en rigtig lækker ret, som også er nem at lave i hverdagen, hvor aftensmaden helst skal være overskuelig og hurtig at lave. Det er faktisk én af favoritretterne herhjemme!

Opskrift på pastaret (til 2 personer):

Ingredienser
– En pakke frisk pasta
– 2 stk. kyllingebryst
– En pakke champignon (ca. 500 g)
– 4 små gulerødder
– En stor ds. tomatpuré
– 250 ml Madlavningsfløde (jeg bruger en 4 % madlavningsfløde)
– Basilikum
– Salt

Tilberedning
1. Skyl og rens alle champignon, og skær dem i mindre stykker
2. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver
3. Skær kyllingebryst i mindre stykker
4. Varm en gryde op med lidt olie, stegemargarine eller ligende og tilsæt champignon i et par minutter
5. Hæld champignonerne op i en skål
6. Fyld kylling i gryden og steg det godt
7. Tilsæt gulerødder og champignon og lad det stege et par minutter
8. Tilsæt al tomatpuré og madlavningsfløde
9. Tilsæt basilikum, og smag til med salt
10. Lad retten stå og småkoge i ca. 10-15 minutter, imens pastaen koger

Skænk et glas vin og et voilà! Velbekomme :)

1 kommentar

  • Ej, hvor ser det bare enkelt og lækkert ud, og har faktisk alle tingene derhjemme, så tror jeg nu har fundet min aftensmad. : :grin:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway // I love my type!