10 things about me

Fast & Furious 7

fast_furious_7_plakatSource: Kino.dk 

Her til aften besluttede Daniel og jeg, at det var tid til en actionfilm! Nærmere bestemt en hyggelig biograftur til Herning, for at se den nye Fast & Furious film. Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med actionfilm, og jeg har selvfølgelig set alle de forrige Fast & Furious film, så derfor skulle den nye film også ses! Og film er jo altså bare bedre i biografen med en kæmpe skærm, god lyd og popcorn!

Min anbefaling er helt sikkert, at hvis I ikke allerede har set den, så skynd jer at få booket en billet og få den set! Det er en kanon god film, fyldt med action og den lever op til forventningerne (som var høje)! Desværre omkom Paul Walker i en ulykke, da de var ved at optage filmen, og derfor havde jeg også mange tanker om, hvordan de fik færdiggjort filmen. Heldigvis er det lykkes og filmen er dedikeret til ham. Men jeg vil ikke sige for meget om filmen, da I jo skal have mulighed for selv at se den :)

Alle skuespillerne er fantastiske (som de også har været i alle de andre film), og det bliver kun bedre, at få Jason Statham med! Men nu er han jo altså også en god skuespiller, som også bidrager med masser af action.

Der er vist ikke meget andet at sige, end I hellere må tage ind og se filmen!

Har I set filmen endnu – og hvad synes I?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 things about me