Back to work

Mother/Daughter dinner

mor-datter
 photo DSC_1140_zpsa2a98e4b.jpg
 photo DSC_1144_zpsab28e877.jpg
 photo DSC_1152_zps1bca8239.jpg
 photo DSC_1159_zpsb3b5da61.jpg

I fredags fik jeg besøg, af 4 rigtig gode veninder. Vi var nemlig blevet enige om, at invitere vores mødre til middag. Vi er 5 veninder, som kender hinanden helt tilbage til folkeskolen, og vi er vokset op sammen og kender derfor også hinandens forældre – og vores forældre kender hinanden. Derfor blev vi hurtigt enige om, at det kunne være hyggeligt, at samles til mor/datter middag – Og hvilken succes! Selvom det var tæt på, at min mor ikke kunne komme med, da vi var gået fejl af hinanden. Min mor troede vi skulle spise frokost sammen fredag, og jeg troede hun ville komme til aftensmad. Heldigvis fik vi løst “krisen” to dage inden middagen ;)

Det var rigtig hyggeligt, at samles igen med vores mødre. Vi fik snakket en masse, både om den gode folkeskole tid og de dejlige minder som hører til. Vi voksede op sammen og har lige siden været rigtig tætte veninder og vi fulgt hinanden både gennem folkeskole, ungdomsuddannelse, håndbold, byture og meget mere. Og selvom nogle af mine veninder bor i Aarhus i dag, sørger vi stadig for at mødes. Det er dejligt, at vi kan holde kontakten og bl.a. holde denne mor/datter middag. Det er noget jeg sætter stor pris på!

Menuen stod på parmaskinke og melon til forret, efterfulgt af svinemørbrad fyldt med champignon og grøn pikantost, dertil knuste kartofler, foccacia og salat til hovedret. Derudover fik vi af med fragilite med hvid chokoladecreme, havtorn og lakrids (det smagte af kinderæg!) – hvilket helt sikkert er en dessert, der kan anbefales :)
Aftenen sluttede af med masser af kaffe, blommer og så havde min veninde kreeret de lækreste stykker nougatbrud.

 

1 kommentar

  • Birthe

    Tusind tak for en rigtig dejlig aften :-) Det var så fedt at møde pigerne igen (ung som ældre) Håber vi mødre kan lave en retur middag der kan leve op til jeres præstation :-)
    Knus mor

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to work