New in #10

Back to work

 photo 69938db2-f65a-4b27-98a2-495f3ff49967_zps4a38bf72.jpg
 photo 2D8F8F86-F2EF-434F-B6A4-8E9223E33705_zpsdfa0x0mg.jpg

I dag ringede vækkeuret tidligere end det har gjort de sidste to uger… Ferien er nemlig ovre, og i dag stod den på første arbejdsdag efter ferien. Det er altid lige med, at komme i gang igen ;)

Dog nåede Daniel og jeg ud og løbe efter arbejde, hvilket jeg ikke har været i laaang tid efterhånden. I dag ville jeg prøve, at have Charlie med på en lille tur, for at se hvordan det var, at have ham med ud og løbe. Og det gik overraskende godt! Dog overvejer jeg, om jeg måske skulle få fat i en sele til næste løbetur. Har I erfaringer med det?

Efter løbeturen stod det på ren afslapning foran fjernsynet. Der blev både hygget med vandmelon og selvfølgelig varm kakao i dette efterårsvejr! Som I kan se, er det ikke kun mig, som er træt efter dagens løbetur ;) Charlie mente åbenbart også, at han godt måtte ligge hos mig på sofaen i aften… Jeg måtte lige skynde mig, at få nogle billeder med mobilen, så beklager kvaliteten.

Husk at I stadig kan nå, at deltage i konkurrencen om jeres helt egen kalender!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #10