My weekend #7

Yves Rocher

E8CF92D6-7E3D-4B62-8303-EE5F87E31DBC_zpshu425ign1.Body scrub 109,- nu: 59,-// 2. Bodylotion 119,- nu: 59,- // 3. Selvbruner 109,- nu: 89,- // 4. Parfume 359,- nu: 219,- // 5. Rensegelé 85,- nu: 45,- // 6. Serum 229,- nu: 219,- // 7. Læbestift 119,- nu: 99,- // 8. Neglelak 65,- nu: 55,- // 9. Concealer 119,- nu: 99,- // 10. Eyeliner 75,- nu: 59,-

For noget tid siden modtog jeg denne skønne pakke fra Yves Rocher, hvor jeg måtte få lov til, at teste nogle af deres produkter.
Jeg har ikke tidligere købt Yves Rocher produkter, så jeg var meget spændt på, at teste disse. Yves Rocher har alt fra hud- og kropspleje til make-up, og alt sammen til meget rimelige priser.

I pakken var der følgende produkter:

– Body scrub med den dejligste og friske duft af abrikos. Jeg har allerede brugt det hele, så det kræver bestemt en ny ;)

– Bodylotion med sheasmør, som giver næring til meget tør hud. Det er en dejlig creme til benene her til sommer! Cremen tørrer hurtigt ind, hvilket er et kæmpe plus for mig.

– Selvbruner med ekstrakt af Gardeniablomst, som giver huden et smukt skær, udglatter og genfugter den. Jeg har ikke meget erfaring med selvbruner og var derfor meget nervøs for resultatet og hvor mange pletter/streger jeg nu fik lavet. Men selvbruneren er utrolig nem at anvende, så det gik forbløffende godt og jeg har nu dejlige sommerbrune ben allerede. Derudover kunne man se resultater allerede ved første påføring, og herefter intensiveres farven for hver påføring. Jeg brugte selvbruneren om aftenen og lød den tørre godt inden jeg gik i seng og dagen efter vågnede jeg op, uden at selvbruneren havde smittet af eller lignende. Inden jeg påførte selvbruneren, havde jeg brugt Yves Rocher’s body scrub for, at fjerne de døde hudceller, så farven blev mere ensartet. Derudover er det vigtigt, at man vasker fingrene grundigt efter påføringen, da man ellers kan få nogle pletter på hænderne.

– Neroli parfume – her var jeg meget skeptisk, da jeg altid holder mig til bestemte dufte. I starten er duften meget stærk og var ikke lige mig, men hvis man lader den sidde et par minutter, dufter parfumen rigtig godt og frisk.

– Hydra Végétal Rensegelé og Serum er to fantastiske produkter, som er flyttet direkte ind på hylden og nu er en fast del af min rutine morgen og aften. Først bruger jeg rensegelén til at fejre make-up rester (dog ikke mascara) efterfulgt af deres serum, for at tilføre huden mest mulig fugt. Det er bestemt en god serie, hvis man har tør hud og prisen er meget overkommelig :)

– Læbestift i farven Rose Somptueux, som giver en flot pink farve og den er yderst holdbar.

– En rød og en pink neglelak, som giver en kraftig farve allerede ved det første lag. Det er lige noget for mig, så man ikke nødvendigvis er nødt til, at give neglene to lag.

– En concealer, hvor man selv skruer på bunden, og derved afgiver concealeren den rette mængde hver gang. Dette er allerede blevet fast inventar i min taske og den følger mig overalt :) Concealeren dækker godt og er god til sorte render under øjnene.

– En sort eyeliner, hvor man også skruer på bunden, i stedet for, at skulle bruge en blyantspidser. Eyelineren giver en flot farve og er utrolig nem at anvende.

Jeg er blevet meget positivt overrasket over deres produkter, da jeg normalt ikke lige skifter f.eks. renseprodukter, men holder mig til det “der plejer at være godt for min hud”. Det har jeg nu ændret på, og jeg bruger Yves Rocher produkterne hver dag, da de virkelig er gode for mig. Jeg har skiftet til Yves Rocher i både Rensegele og Serum, da det tilfører en masse fugt til min hud. Derfor er mit næste køb hos Yves Rocher også deres dagcreme i samme serie.

Så det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte mig af Yves Rocher produkter. Jeg har allerede en lille liste, som jeg skal have klikket hjem :)

Lige nu har Yves Rocher en masse tilbud på deres hjemmeside, så I har mulighed for, at få en masse gode produkter til billige penge. Som I kan se er bl.a. Hydra Végétal serien på tilbud, så det kan jeg i hvert fald anbefale jer at prøve. Derudover har jeg selv været rigtig glad for deres Body scrub med den dejligste abrikos duft. Så den skal også bestilles hjem igen :)

Yves Rocher kører også tilbud på, at hvis du køber solcreme, får du en gratis aftersun lotion med i købet, og det er da helt sikkert værd at tage med i overvejelserne. Jeg overvejer i hvert fald, om jeg skal prøve deres solcreme, når vi skal til Mallorca i juli.

I kan finde mange flere lækre produkter her.

Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My weekend #7