Outfit of the day #8

Yves Rocher

yvesrocher

Læbestift // Øjenskygge // Rensegelé // Serum
Hårolie // Mascara // Concealer // Brusepeeling

I sidste uge skrev jeg om en 50 kroners rabatkode til Yves Rocher, men nu har jeg mulighed for, at tippe jer om et endnu bedre tilbud!

Lige nu kører Yves Rocher en kampagne, hvor man får 30 % rabat på hele ordren! Alt du skal gøre, er at skrive koden YR5530 og så bliver rabatten fratrukket (tilbuddet gælder indtil d. 21. september). Desuden får du en jubilæumsgave til en værdi af 309 kroner, når du handler på deres hjemmeside. Derudover er der fri fragt, hvis man handler for over 150 kroner, så der er helt sikkert mulighed for, at gøre en god handel :)

Ovenfor har jeg samlet et par af mine yndlingsprodukter fra Yves Rocher, bl.a. concealeren og hydra végétal serien. Jeg bruger disse produkter dagligt, og jeg især glad for deres Hydra Végétal serum, som giver ekstra fugt til min hud. Derudover vil jeg gerne have fat i deres hårolie, da mit hår trænger til ekstra pleje og fugt i det skiftende vejr. Så jeg må hellere se deres produkter igennem, og se om der er andet som skal bestilles hjem ;)

Har I nogle favoritter fra Yves Rocher?

Happy shopping!

Affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #8