2013

Winter time ..

Hej derude!

Så er det da gået hen og blevet vinter! Det er simpelthen alt for koldt og nu sner det igen. Det er nu meget hyggeligt med snevejr, selvom køreturen på arbejde bliver en smule mere besværlig. Man får jo lyst til, at kravle under tæppet foran fjernsynet, med en kop varm kakao.

Det var præcis hvad jeg gjorde i går aftes! Efter arbejde og 1,5 times yoga, var det tiltrængt, at hygge foran fjernsynet med en kop kakao. Og så stod den selvfølgelig på håndboldkamp i fjernsynet. Hvor er det godt, at de danske herrer er videre til semifinalen allerede.

mandag

I dag står den på arbejde og afslapning i aften. Daniel skal til eksamen senere i dag, så jeg venter spændt på en tilbagemelding om, hvordan det er gået – og krydser selvfølgelig fingre for ham hele dagen!

I må have en god dag derude :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2013