Snapshots

Outfit of the day #66

img_7221 img_7264
Top Minus // Cardigan Minus // Nederdel Moves by Minimum
Sko Skechers // Taske Saint Laurent (lignende HER)

Vi har nydt nogle dejlige dage i Rom, hvor der er gået, set og spist en masse. Heldigvis skal vi først hjem i morgen, så vi kan nå at nyde den skønne by lidt endnu og jeg vil sørge for at vise jer flere billeder herfra!
Først og fremmest vil jeg lige vise jer dagens outfit, som bestod af min fine nye blondetop og cardigan fra Minus. Sættet fungerer flot sammen, og selvom de første to dage bød på høj solskin og hvor jeg hoppede rundt i bare ben, måtte jeg lige have et par strømpebukser fundet frem i dag. Men det blev nu også lidt for varmt hen på dagen ;) Så vi har været rigtig heldige med vejret, og det meste af tiden har der været solskin og skyfri himmel. Perfekt ferievejr!

Hvis I har lyst til at se flere billeder fra vores tur allerede, er I velkomne til at følge med på instagram (@missbjerregaard) som jeg opdaterer løbende.

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapshots