Carlo's Bake Shop

I wouldn’t mind wearing #7

tøjcollageHalskæde Hvisk // Taske Ellos // Jeans Levi’s // T-shirt Levi’s
Armbånd Hvisk // Solbriller Ray-Ban // Støvler Ellos

Weekenden står for døren, og jeg ville ikke have noget imod at iføre mig dette enkelte og afslappede outfit sådan en skøn fredag eftermiddag. Selvom det nu matcher nogenlunde med, hvad jeg i forvejen valgte at hoppe i fra morgenen af ;) Perfekt til arbejde, men også til at mødes med en sød veninde efterfølgende. Og det er nemlig lige hvad jeg skal nu!

Det er gået op for mig, at de seneste par ting jeg har klikket hjem ofte har været t-shirts, og det er egentlig en tendens, jeg godt kunne fortsætte med. Jeg synes nemlig, at det er ret så skønt, når sommervejret viser sig en smule. Tidligere har jeg altid gået en stor bue udenom t-shirts med print, da jeg hellere ville have en fin skjorte eller andre overdele. Men nu har disse t-shirts med print altså vundet sig en plads hos mig. Ovenstående Levi’s t-shirt er ingen undtagelse. Derfor overvejer jeg også, om den ikke skal bestilles hjem…

Desuden vil jeg lige tippe om, at Ellos lige nu kører tilbuddet:  100 kroner i rabat for hver 400 kroner du shopper for. Ikke dårligt! Tilbuddet gælder t.o.m. på søndag.

God shoppelyst – og god weekend!

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carlo's Bake Shop