New in #57

Carlo’s Bake Shop

DSC_7232 DSC_7220
Én af tingene på vores (nok nærmere min…) tjekliste i USA var at besøge Carlo’s Bake Shop i Las Vegas. For dem som allerede har set serien Cake Boss ved hvor lækre kagerne ser ud, når Buddy og hans team laver alverdens cupcakes, lagkager og cookies. Derfor var jeg også meget glad, da jeg fandt ud af, at han har åbnet en butik i Las Vegas på hotellet The Venetian. Heldigvis var Daniel også med på ideen om, at vi skulle lave et stop der ;)

Butikken i Las Vegas er en sød lille butik, hvor der er en rigtig hyggelig stemning. Bl.a. kan man se ind til personalet, som står og pynter alle de fine kager. Så hvis I tager til Las Vegas, så er det bestemt et besøg værd. Deres Red Velvet cupcakes kan i hvert fald anbefales.

Velbekomme ;)

I kan se flere billeder fra vores USA tur her: Del 1 – Los Angeles & San Diego, Del 2 – Grand Canyon, Las Vegas & Death Valley, Del 3 – Yosemite & San Francisco.

DSC_7209 DSC_7198 DSC_7200 DSC_7204 DSC_7208

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #57