Christmas candy
I sidste uge forsøgte jeg, at lave hjemmelavede snebolde ud fra denne opskrift. Jeg er stor tilhænger af Toms snebolde i julen, så derfor er det selvfølgelig svært, at leve op til disse snebolde. Men denne opskrift er rigtig god og sukkeret hjælper med, at få dem til at knase som de “rigtige” snebolde. Mums! Det kan godt være, der skal laves en portion mere inden juleaften.
Opskrift – 24 stk snebolde:
150 g marcipan
100 g mørk chokolade
200 g hvid chokolade
1 dl perlesukker
Tilberedning:
1. Form marcipanen til 24 kugler.
2. Smelt den mørke chokolade og vend marcipankuglerne heri.
3. Læg de overtrukne marcipan kugler på en bageplade dækket med bagepapir.
4. Stil dem på køl i ca. 30 minutter.
5. Når den mørke chokolade er helt størknet, smeltes den hvide chokolade og perlesukkeret hældes op i en skål.
6. Hæld den hvide chokolade henover marcipankuglerne – det er vigtigt, du ikke dypper dem i den hvide chokolade, da den mørke chokolade vil smelte.
7. Når marcipankuglerne er dækket med hvid chokolade, drysses der perlesukker henover.
8. Stil marcipankuglerne på køl til de er helt størknet.
Enjoy!
Ingen kommentarer endnu