April look back

Nails: With love from Cuba

img_8584 img_8588 img_8594
Indlægget er lavet i samarbejde med Depend Cosmetic (reklame).

Hold nu op, hvor var weekendens vejr bare perfekt! Der var helt sikkert sommerstemning herhjemme, og som I måske så på Instagram (@missbjerregaard), så var vi alle tre ude og blive kølet ned i det kolde vand. Det var faktisk første gang vi havde Charlie ude og bade, men det så nu ud til, at han nød at blive kølet lidt ned.

Jeg har hoppet rundt i kjole og bare ben, og fået en lille smule sommerfarve. Langt fra nok, men det er da en start ;) Derfor kastede jeg mig også ud i en meget farverig neglelak, som matchede så fint til det sommerlignende vejr. Denne gang en smuk kombination af en rød og lyserød farve, som giver et frisk pift! Desuden valgte jeg også at bruge den røde farve til fødderne, så de også er sommerklare.

Begge lakker er fra Depend Cosmetic’s nye O2 sommerkollektion “With Love from Cuba”. Et flot samling af farverige lakker til sommeren. Desuden skal det lige nævnes, at jeg kun har brugt et enkelt lag, og farverne har en rigtig flot dækkeevne. Det er altså rart, at det dækker allerede ved første lag!

Hvad synes I om farvekombinationen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April look back