Off to Budapest

New in #65

img_5508
img_5510

Imens jeg vandrer rundt i Budapest, har jeg forberedt lidt her til bloggen. Jeg har nemlig ikke taget computeren med mig på turen. Men I skal nok få et par opdateringer fra Budapest turen når jeg er hjemme igen eller fra mobilen, hvis internettet tillader det.

I mellem tiden vil jeg da lige vise et par køb jeg fik lavet i tirsdags, hvor jeg var med en veninde til lagersalg hos Minus. Jeg fandt en skøn rosa cardigan, som jeg glæder mig til at tage i brug. Gerne med den sorte top under. Der er nemlig det fineste blondestof foroven, som gør outfittet ret så pænt og samtidig enkelt!

Den sidste ting jeg kom af sted med, er den lyseblå striktrøje. Og selvom vi forhåbentlig er på vej mod varmere vejr, så kunne jeg altså ikke stå for den pæne strik! Desuden kan den nu sagtens bruges her henover foråret, da den heldigvis ikke er alt for varm ;)

Der var mange flere ting, som sagtens kunne finde vej til min garderobe, men det var altså lige disse trøjer som endte hos mig i denne omgang. Så er jeg klar til et par forårsmåneder :)

Rigtig god lørdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to Budapest