Outfit of the day #12

New in #16

 photo DSC_2426_zpsf9553474.jpg photo DSC_2430_zps972dc3ef.jpg photo hmsale_zpsfd3d5bb4.jpg
1. Brusegelé // 2. Detoxkur // 3. Håreddike // 4. Hårolie
5. Trøje // 6. Nederdel // 7. Hjemmesko

Efter en veloverstået eksamen i dag, står den på afslapning resten af dagen :) Det bliver så dejligt! Tidligere på ugen modtog jeg et par lækre pakker fra Yves Rocher og H&M. Det er farligt med januar udsalg og overspringshandlinger fra eksamenslæsningen ;)

Jeg havde bl.a. købt en håreddike fra Yves Rocher, som skal give glans til håret. Den står så fint sammen med min hårolie, og jeg glæder mig til at teste den. Og lige nu, er den på tilbud til 55 kroner! Desuden købte jeg en detoxkur, som jeg vil gå i gang med i morgen. Man skal blande det op med en liter vand, og drikke det i løbet af dagen. Der er til 10 dage. Jeg skal nok holde jer opdateret! Man kunne også vælge mellem forskellige gaver inden købet, og jeg valgte denne lækre vanilje shower gel. Den dufter så godt!

Desuden fandt jeg et par lækre ting på H&Ms hjemmeside. Jeg har længe haft kig på ovenstående sæt med sten. Det er lidt svært at se ovenfor, men sættet er mørkeblåt. Jeg faldt over disse mega bløde hjemmesko og de er allerede brugt flittigt. Og så koster de lige nu 70 kroner, frem for UGGs hjemmesko, der er noget dyrere.

Affiliate

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #12