A DIY project

New in #32

DSC_3799

I tirsdags fik I et lille sneak peak på min instagram profil, om et nyt køb jeg foretog mig i ferien… Nemlig denne smukke crossbody taske fra Saint Laurent. Jeg har haft kig på tasken længe og ønsket, at det blev min (det kan Daniel vist nikke genkendende til), og i tirsdags blev det så min – og hvor er den flot! :) Jeg er sikker på, den bliver brugt flittigt!

En skøn taske til at have med, hvor der er plads til både mobil, pung, nøgler og lidt ekstra. Jeg bestilte tasken på Net-A-Porter, og kun to dage efter jeg trykkede bestil, modtog jeg pakken. Det kalder jeg service ;)

Jeg glæder mig til, at vise jer flere billeder af tasken i action snarest!

Desuden har jeg fundet en vinder af min Zircles give-away, og vinderen af halskæden blev Denise. Stort tillykke – du vil modtage en mail snarest :) I kan besøge min webshop her.

DSC_3800 DSC_3790 DSC_3797

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A DIY project