Nails: With love from Cuba

Snapshots

fullsizeoutput_fc9

Fra at have en skøn forlænget weekend med fuld sol, synes jeg altså forårsvejret har taget en drejning i den forkerte retning. Hvor er solen blevet af? Det er jo stadig dejlig varmt, men hvorfor er det nu overskyet og til tider småregner det også… Hmm, det er ikke en tendens jeg bryder mig op! Derfor kræver onsdagen også lige et tilbageblik på den skønne forlængede kristi himmelfartsweekend.

Der nød vi bestemt vores nye loungesæt på altanen i fuld sol. Desuden var vi oppe og besøge mine bedsteforældre, efterfulgt af årets første badetur. Weekenden bød derudover også på masser af mad på grill, besøg af et vennepar og ren afslapning. Skønt!

Denne uge startede ud med en 12 kilometers gåtur i går aftes til Ladywalk med min mor, hvor vi gik ruten i Tarm sammen med ca. 3600 andre kvinder, som gik turen og støttede et godt formål, nemlig Hjerteforeningen og PCO foreningen. En ret god start på ugen, selvom jeg da gik direkte i seng da jeg kom hjem ;) Derudover byder ugen på kundeaften hos Companys med en veninde i aften og fredag står den på sommerfest med arbejdet.

Jeg opdaterer også løbende instagram (@missbjerregaard), hvor I er velkomne til at følge med :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: With love from Cuba