DIY: Grow an Avocado tree

Outfit of the day #71

fullsizeoutput_fb0
img_8259
Reklamelinks: Jakke Vila (lignende HER) // Strik H&M // Nederdel Moves by Minimum
Sko Skechers // Halskæde Hvisk // Clutch By Malene Birger

I går var Daniel og jeg et smut nede i gågaden i mellem regnbygerne, hvor vi også lige nåede at få taget et par outfitbilleder. Jeg var hoppet i yndlingsnederdelen fra Moves by Minimum, som jeg nok hellere må anskaffe i et par andre farver her til sommer. Derudover var det altså nødvendigt med en strik, da vejret ikke ligefrem var det bedste om formiddagen. Heldigvis tyder det på noget bedre vejr i dag allerede, så mon ikke det skal nydes udenfor på altanen, så der kan arbejdes lidt på sommerkuløren :) Ellers skal søndagen vist “bare” bruges på lidt praktisk herhjemme, grill i aften og ren afslapning.

Rigtig god søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Grow an Avocado tree