Repost: The best cookies

Outfit of the day #68

img_7861 img_7809 img_7882
Jakke B.Young // Top B.Young // Jeans H&M
Ring Hvisk // Taske Markberg // Ballerina Chanel

Søndagen viste tegn på forår, og solen kiggede i den grad frem, derfor så jeg også muligheden for at hoppe i åbne sko. Det er simpelthen så dejligt, at foråret nu endelig er på vej herhjemme, og derfor vil jeg selvfølgelig også benytte muligheden for at hoppe i sommertøj så snart jeg kan. Men det blæste nu altså stadig for meget i går til at hoppe rundt i bare ben.

Weekenden er simpelthen fløjet af sted, og synes egentlig godt jeg liiige kunne bruge en ekstra søndag! Men jeg går en god uge i møde med besøg af min mor, en veninde og så skal jeg på hele to barselsbesøg. Det bliver så godt! Til gengæld er Daniel ikke ret meget hjemme i løbet af ugen, så jeg glæder mig da allerede til at få ham hjem igen ;) Det kan kun gå for langsomt, og mon ikke vi skal slappe af og hygge os næste weekend, hvor vi har fri begge to. Skønt!

Rigtig god mandag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repost: The best cookies