My guide to Rome

Goodiebox May 2017

img_8211
img_8204
Goodieboxen er modtaget som gave (reklame).

Så blev det tid til maj måneds Goodiebox, hvor de har teamet op med Hvisk. Et smykkebrand jeg i forvejen er ret vild med og har flere smykker fra, så det er bestemt en god overraskelse. Denne måneds tema er personlig stil, med øje for at produkterne kan bruges på forskellige måder alt efter hvilken stil man har. Det passer jo også fint sammen med Hvisk, hvor smykkerne er med til at tilføje lidt ekstra til outfittet og ens stil :)

I denne måned indeholder boksen:
– Ardell Professional Lashes. Én ting jeg faktisk ikke har kastet mig ud i endnu, nemlig vipper. Jeg kan sagtens se det flotte i disse vipper, men er nok bange for at resultatet ikke bliver så flot til mig ;) Og at det er alt for svært at sætte på! Måske man bare skulle kaste sig ud i det? :)
– Bellápierre Gel Eyeliner. En klassisk eyeliner, men i gelform, som gør den nemmere at ligge.
– Benefit Gimme Brow. En fin børste til brynene, så de kan blive tegnet op. Endnu et punkt jeg ikke har kastet mig ud i endnu, da jeg i forvejen har mørke bryn, men måske de godt kunne rettes lidt til.
– La Theorie Des Volcans Noir Eternae Masque Exfoliant. En maske der indeholder vulkansk sand, der eksfolierer og fjerner døde hudceller. Den skal bruges her i den forlængede weekend.
– Inca Oil Pandora Oil. En olie som jeg allerede har stiftet bekendtskab med, som plejer og giver shine til håret. Perfekt til mit hår.
– Miqura Bio-Cellulose Sheet Mask. Masken indeholder 100 % naturlig kokosjuice og aktive ingredienser, som bruges til at friske huden op.

Favoritproduktet må være den eksfolierene maske, som jeg vil teste her i de næste par dage, sammen med hårolien, der i forvejen er en favorit! Jeg må nok også hellere kaste mig ud i, at prøve både brynfarve og vipper, da jeg må indrømme jeg da er nysgerrig over resultatet.

2 kommentarer

  • Kira Nicoline Willadsen

    Et tip hvis det er du kaster dig ud i at prøve øjenvipperne, så brug en god lim. Jeg bruger DUO fra Mac & den er skide god. Du kan ligge en flydene eyeliner lige ved dine egne vipper så ser man det ikke så tydeligt hvis du ikke får sat vipperne helt tæt på dine egne, det gjorde jeg for det meste i starten indtil jeg lærte at sætte dem ordenligt også en tur med mascaren:) hehe .. – Rigtig god fornøjelse hvis du prøver :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My guide to Rome