New in #66

Sunday shopping

soendagsoensker

Kjole Ganni // Sneakers Lacoste // Taske By Malene Birger // Kjole Tiger of Sweden
Stiletter Ganni // Top Day Birger et Mikkelsen // Jeans Tiger of Sweden // Støvler Billi Bi

Efter lørdagen blev brugt i haven, starter søndagen stille og roligt ud ;) Jeg håber dog solen kigger frem, så vi kan få lavet en smule mere i haven. Men ellers er jeg nu godt tilfreds med, at slappe lidt af på sofaen og mon ikke den står på filmhygge i aften.

Søndag er jo også perfekt til lige at kigge lidt på nettet og jeg har fundet tre skønne sæt, som jeg gerne ville pakke i kufferten, nu hvor turen går til Rom om under en uge. Det ville ikke være dårligt at have det hele med. By Malene Birger tasken vil være ret nyttig som håndtaske i flyet, og samtidig perfekt til at have med rundt i Rom.

Desuden ser det lige nu ud til at vejret bliver ret skønt i Rom (jeg krydser fingre for det holder!), så jeg forventer bestemt at have kjoler og shorts med, så jeg kan få luftet de ret vinterblege ben.

Alle de fine ting til kufferten er endda på tilbud på Boozt, hvor der er helt op til 50 % rabat på det meste! Så skynd jer ind og kig, da tilbuddet kun gælder i dag.

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #66