Outfit of the day #67

Postcard from Rome

img_7382 img_7365 img_7169 img_7104 img_6938 img_6855 img_6693 img_6657

Efter halvanden uges ferie, var mandagen egentlig ret hård at komme igennem ;) Og efter arbejde og træning kaldte sofaen altså. Men det har nu været en god start på hverdagen igen, og mon ikke jeg er ovenpå igen efter en god nats søvn her i nat.

Dog synes jeg ikke ligefrem vejret arter sig, og det føles mere som efterår end forår, når man går tur med sin hund i regn og blæst om morgenen. Derfor var det også på tide med et postkort fra vores påsketur til Rom. Der var nemlig en fantastisk temperatur, og vi fik virkelig nydt solen, spist en masse lækre italienske retter og set de flotte områder i Rom. Jeg er ved at bikse en lille guide sammen med hvilke seværdigheder jeg vil anbefale i Rom, samt nogle af de spisesteder vi nåede at besøge. Ikke mindst de lækre gelato steder rundt omkring i byen ;) Guiden skulle gerne komme på bloggen i denne uge, så stay tuned. Indtil da er der lidt skønne billeder fra denne fantastiske by.

God mandag aften derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #67