Goodiebox April 2017

Outfit of the day #67

img_7051 img_7063 img_7067 img_7069

Kjole Ganni // Jakke B.young // Sko Skechers // Taske Saint Laurent (lignende HER)

Godmorgen derude!
I får lige et enkelt outfit mere fra Rom, på en dag hvor vejret til at starte med var regn, men heldigvis klarede det hurtigt op og vi kunne få set en masse. Her var vi bl.a. rundt og udforske det smukke område Travestere, hvor vi også boede. Det er simpelthen et rigtig hyggeligt område, som klart kan anbefales at besøge. Der er masser af farverige små gader og lækre spisesteder.

Jeg var hoppet i den skønne kjole fra Ganni, som er perfekt til at trave rundt i og så er jeg jo bare vild med den lyserøde farve ;) Og som på resten af turen havde jeg mine hvide sneakers på fra Skechers, og de er altså en ret god hjælp til fødderne, når man går rundt hele dagen!

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox April 2017