My April list

New in #66

fullsizeoutput_ed5 img_6296 fullsizeoutput_ed8

Foråret er ved at nærme sig og heldigvis er det blevet en smule varmere. Det kræver også lidt nyt til garderoben, og ikke mindst noget mere sommerligt og farverigt. Derfor blev jeg også rigtig glad, da jeg så denne fine – og meget farverige – taske fra Mango. Lige for tiden går jeg efter farverige ting til garderoben, gerne i lyserød/pink og blå, så her havde jeg altså en mulighed for også lige at få lidt rødt tilføjet ;)

Jeg glæder mig til at solen lige kigger lidt mere frem, så skal tasken helt sikkert luftes. Og tilføjer den jo tilpas meget farve til, at man godt kan have et mere enkelt outfit på. Desuden kan skulderstroppen tages af, så tasken også kan anvendes som clutch. Det er jo en skøn detalje!

Hvad skal I have tilføjet til sommergarderoben?

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My April list