March look back

Nails: Lollipop Wrap

fullsizeoutput_ee3 fullsizeoutput_ee4 fullsizeoutput_ee5

Et lille tip på en skøn forårstirsdag. Depend har nemlig lanceret en ny kollektion, som hedder Candy Craves, og som navnet nu engang antyder er farverne i flotte og sarte farver, som leder tankerne hen på søde sager. Det er jo fantastisk! Jeg har kastet mig ud i farven lollipop wrap, og man kan jo kun blive glad, når man hører sådan et navn ;)

Jeg har brugt to lag, da farven er sart og derfor kan man selv justere hvor meget glimmer man ønsker at have. Jeg synes sagtens man kan nøjes med et lag og derved have en knap så kraftig farve på neglene. Det passer perfekt ind til forårets mange pastel farver.

Indlægget er lavet i samarbejde med Depend Cosmetic.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

March look back