Next up: Budapest

Outfit of the day #64

d32f5f1f-3ad3-427b-a97f-ab85ebe1fef1_zpsgcduqj6k 8e556cfa-c5ec-4933-98d6-cb29fa57bc4f_zps3f2mqaly
Så blev det weekenden, og hvor er det skønt! Jeg var ikke helt på toppen i går, så i dag har været ren afslapning efter arbejde. Faktisk går jeg en skøn og afslappende weekend i møde, og det ser jeg bestemt frem til.

I dag var jeg hoppet i den fine kjole fra Ganni, som jeg var så heldig at få i julegave. Jeg er virkelig glad for både farven, men også for selve formen. Jeg synes det er rigtig flot, at der er bindebånd midt på, som er med til at skabe lidt liv.

Hvad byder jeres weekend på?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next up: Budapest