Goodiebox March 2017

Nails: Claret Red

img_6199 img_6197 img_6192Jeg er simpelthen gået hen og blevet forkølet og halsen driller en smule, men sådan er det vel ofte når vejret er skiftende. Jeg håber dog snart det går væk igen, så energien bliver bedre.

Nu hvor foråret så småt er på vej, fuglene synger og træerne begynder at springe ud, er det også på tide med farverige negle ;) Det hjælper nemlig også på forårshumøret. Derfor har jeg fundet denne smukke neglelak fra Nilens Jord frem, og sikke et skønt resultat. Faktisk har jeg kun brugt et enkelt lag neglelak her, så jeg er meget tilfreds med både farve og dækkeevne.

Hvad synes I om farven?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox March 2017