My February list

Yves Rocher tip!

DSC_2552

DSC_3862

På en kold og halvtrist onsdag er det jo oplagt med lidt online shopping, mens man er pakket ind i tæppet på sofaen. Nu mangler der jo egentlig bare, at blive tændt op i brændeovnen ;)

Udover en del længsel efter sol og sommer, som fører til en del søgning på solferier i øjeblikket, har jeg selvfølgelig også kig på lidt shopping. Derfor opdagede jeg også, at Yves Rocher lige nu kører et ret godt tilbud. Nemlig hvor du kan få det første produkt, du tilføjer til kurven gratis! Alt hvad du skal gøre, er at skrive rabatkoden LOVE17.

Det er jo bestemt et tilbud jeg vil benytte mig af. Jeg har faktisk lige tilføjet et par produkter til kurven, da jeg står og mangler bl.a. en dagcreme og en ny pudder. Hvorfor skal man altid gå tør for tingene på samme tid?

God shoppelyst!

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My February list