Goodiebox January 2017

New in #63

img_4598 img_4607Godaften derude!
I dag er gået med lidt praktiske gøremål herhjemme, seriemaraton og en tur ned i gågaden. Her var jeg så heldig, at få denne søde gave af Daniel, nemlig en fin kortholder fra My Sisters. Jeg har egentlig haft kigget på denne kortholder længe, faktisk i sort til at starte med. Men så faldt jeg for nyligt over den i denne rosa farve, og blev endnu mere vild med den, og i dag var jeg så heldig at få den.

Jeg synes kattemotivet er ret sjovt, samtidig med det også er et flot kortholder! Jeg har i forvejen mest bare en kortholder med mig, så denne har allerede erstattet min gamle (og efterhånden ret slidte) kortholder. Og jeg må sige, at det er en ret fin opgradering :)

Hvad synes I om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox January 2017