3 years

My January list

dsc_8919

Januar er allerede halvvejs overstået, og det er virkelig gået hurtigt. Men derfor skal I nu ikke snydes for planerne for januar :)

I januar vil jeg gerne nå følgende:
– At bage fastelavnsboller selv. Det har jeg aldrig prøvet før, men jeg har til gengæld smagt mange fastelavnsboller, så derfor må det også være et mål at prøve at lave dem selv. Ligger I inde med en god opskrift, så del endelig i kommentarfeltet :)
– At få startet op på nyt arbejde og derfor også anskaffe mig en bil, så jeg kan køre frem og tilbage. Dette fik jeg faktisk allerede klaret i weekenden, og nu kan jeg kalde mig bilejer.
– At få startet op med mere motion. Nu er jeg da meldt ind i et motionscenter, så det er jo første step, ikke?
– At få kigget på feriedestinationer og forhåbentlig også få planlagt en ferie eller to. Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg længes efter varmere himmelstrøg efterhånden!
– At få taget hul på Star Wars filmene. Jeg er nemlig en af de få, som ikke har set disse film, og det skal der laves om på.
– At komme ud på gåture med Charlie i det fine (men lidt for kolde) vintervejr, gerne i godt selskab. Nå ja, og med min fine vinterhue.
– At få printet nogle af feriebillederne fra sidste års USA tur, da jeg gerne vil have nogle billeder op at hænge herhjemme.
– At købe friske blomster og forårsløg til hjemmet. Det er bare skønt, hvis hjemmet er fyldt med fine blomster.
– At få kigget på de mange webshops med januar udsalg. Det er jo umuligt ikke at blive fristet af alle de gode tilbud. Lige nu har jeg selv kig på denne fine kjole fra Minimum.
– At holde seriemaraton i den kommende weekend. Gerne med ovenstående fastelavnsboller. Lige nu er vi i gang med Modern Family, og den serie kan man jo kun blive glad af! Har I set den før?

Hvad er der på jeres januar liste?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 years