Home Spa

Cream buns

fullsizeoutput_e77 fullsizeoutput_e78

Kalenderen siger snart februar, hvilket også betyder at fastelavnsbollerne er at finde i butikkerne. Mums! Jeg er altså ret vild med disse lækre fastelavnsboller, men helst de gammeldags af slagsen. Med creme og glasur :)

Som jeg havde på min månedsliste for januar, ville jeg gerne forsøge at bage fastelavnsboller selv, og da jeg så opskriften her, måtte jeg altså kaste mig ud i et forsøg selv. En gang skal jo være den første. Og hvis jeg selv skal sige det, så blev resultatet altså ret godt. Det er nok ikke sidste gang jeg bager fastelavnsboller – nok ikke engang i år. Det er vel først i februar der er fastelavn, så kræver det vel flere fastelavnsboller?

Hvilken slags fastelavnsboller er jeres favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home Spa