Goodiebox December 2016

I wouldn’t mind wearing #11

iwouldntmindwearing11Halskæde Hvisk // T-shirt Ganni // Jakke Vila // Ring Hvisk
Stiletter Mango // Nederdel Second Female // Taske Day Birger et Mikkelsen

Så blev det fredag og weekenden er lige om hjørnet. Endda sidste weekend inden juleaften. Hold op, hvor er december bare fløjet af sted, og hvor jeg da glæder mig til juleaften efterhånden. Vi skal nemlig holde jul hjemme hos os i år, så det bliver ekstra spændende selv at stå for det. Heldigvis får vi hjælp med noget af maden, så det ikke går helt galt ;)

Men nu til outfittet! Et outfit jeg gerne ville gå weekenden i møde i. Et ret simpelt og sort outfit, som lige brydes af den sjove t-shirt. Jeg har i forvejen to af disse t-shirts i samlingen, men denne med “Rocket Fries” printet måtte nu også gerne flytte ind ;)

Jeg er desuden vild med de fine stiletter fra Mango, som jo passer til enhver lejlighed, og så er prisen endda lige under 300 kroner. Ikke dårligt!

Favoritten må helt sikkert være nederdelen fra Second Female, som har et flot fald og vil passe godt om sommeren, eller kombineret med en striktrøje og et par strømpebukser her i vinterkulden. Hmm, mon den skulle klikkes hjem?

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox December 2016