My December list

Christmas dress

dsc_8644December er en skøn tid med masser af julehygge og gode traditioner, deriblandt julefrokoster. Og til julefrokost, skal man selvfølgelig også have et fint outfit ;) Derfor tænkte jeg, at jeg ville give mit bud på, hvad det perfekte outfit kunne være til de mange julefrokoster eller måske endda juleaften.

En kjole som vil passe perfekt til julefrokosten, er denne sorte elegante kjole fra Claire Sofié. Det er jo altid en god ide, at have en sort favorit kjole, som man har det godt i. I dette tilfælde synes jeg, at denne kjole sagtens kan bruges både til hverdag og fest. Den piftes nemlig op med stiletter, rød læbestift og røde negle. Så fungerer den altså ret så godt til en julefrokost efter min mening ;)

Kunne I tænke jer, at se flere af disse julefrokost outfits?

I kan finde links til outfittet her:
Kjole Claire Sofié // Stiletter Nelly // Taske Saint Laurent // Læbestift Yves Rocher
Ur Michael Kors // Ring Carré // Armbånd Lova Designs

dsc_8655

dsc_8641
dsc_8652Indlægget er lavet i samarbejdet med Claire Sofié.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My December list