USA throwback

Yves Rocher Christmas calendar

dsc_8535For et par dage siden tippede jeg om årets musthave julekalender, nemlig julekalenderen fra Yves Rocher. Så den anden dag, da jeg kom hjem til en pakke, blev jeg noget så glad! Daniel mente nemlig, at jeg skulle have denne kalender her til jul. Jeg glæder mig allerede til at åbne de 24 poser, og se hvad der gemmer sig deri, men det må altså lige vente et par uger endnu. Kom så december!

Desuden var jeg så heldig, at der fulgte en gratis parfume og nogle rejseprøver med som gave fra Yves Rocher. Det er da en skøn overraskelse.

Som I kan se ovenfor og herunder, så er der forskellige måneder at pynte med kalenderen. Der følger i forvejen snor og klemmer med, så man kan hænge det hele op derhjemme. I kan også nå at få fingre i kalenderen HER.
Jeg vil også lige tippe jer om, at I kan få 20 % rabat i weekenden, hvis I anvender rabatkoden DEAL20.

God shoppelyst!

fullsizeoutput_d96
dsc_8542

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA throwback