Christmas decorations

Weekly snapshots

paadetseneste1Her er nogle billeder fra den seneste uges tid på Instagram, som bl.a. har budt på en masse julehygge, så jeg er allerede en smule i julestemning. Det hjælper juledekorationer, julekort, julemusik, æbleskiver, norske klejner og honninghjerter bestemt til med ;) Desuden pynter det grønne så fint indenfor, og her i weekenden skal der nok også tages hul på den første julepynt, så vi er klar til december. I er meget velkomne til at følge med på Instagram @missbjerregaard.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas decorations